AH Kleijnen U bent van harte welkom in onze winkels te Maastricht en Valkenburg.   www.ah.nl
   

Bonuskaart
Met de AH Bonuskaart kunt u profiteren van diverse voordelen en gemakken. Natuurlijk krijgt u direct korting op de honderden Bonusaanbiedingen, maar er zijn nog andere mogelijkheden. Om te profiteren van alle voordelen van de AH Bonuskaart heeft u een persoonlijke AH Bonuskaart nodig. Deze kunt u direct afhalen bij de Informatiebalie.

U kunt ervoor kiezen om de Bonuskaart op uw adres te registreren en te profiteren van de voordelen. Als u voor een anonieme Bonuskaart heeft gekozen, dan verandert de koppeling niets aan uw keuze; u blijft gewoon een anonieme Bonuskaarthouder en u ontvangt geen persoonlijke aanbiedingen, informatie of uitnodigingen van Albert Heijn.

Gratis sleutelservice
Verliest u uw sleutelbos met een AH Bonussleutelhanger en stuurt de vinder hem naar ons op, dan worden uw sleutels gratis teruggestuurd. Dit kan natuurlijk alleen wanneer uw adres bij ons bekend is. Wekelijks kunnen wij onze klanten weer blij maken met het toesturen van hun verloren sleutels of portemonnees.

Bonuskorting
Altijd honderden Bonusaanbiedingen voor Bonuskaarthouders. Laat uw Bonuskaart scannen aan de kassa en uw Bonuskorting wordt berekend. Kijk op www.ah.nl/bonus voor de laatste Bonusaanbiedingen of bekijk de folder in onze winkel. Als u nog geen Bonuskaart heeft kunt u deze bij onze informatiebalie ophalen.

 
 
Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen Algemene Voorwaarden    Sitemap