AH Kleijnen U bent van harte welkom in onze winkels te Maastricht en Valkenburg.   www.ah.nl
   

De goedkoopste keuze
Albert Heijn biedt een breed assortiment aan Euro Shopper producten aan. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Euro Shopper hagelslag, pasta, afbakbroodjes, wc-papier, douchegel en cola. En u kunt bij Albert Heijn meer goedkope merken tegenkomen. Zo vindt u bij ons vele boodschappen van uw gading, ook wanneer u niet voor een bekend merk kiest. De Zaanse Hoeve is hier een voorbeeld van. Een merk dat u uitsluitend bij ons vindt. Zo kunt u zelf kiezen hoe bijzonder en betaalbaar u het maakt!


Euro Shopper in een nieuw jasje
Vanaf januari 2010 krijgen de Euro Shopper producten een nieuwe verpakking, met een frisse en moderne uitstraling. De kwaliteit en prijs van de producten veranderen uiteraard niet, maar de nieuwe verpakkingslijn zorgt ervoor dat u de producten makkelijker door de hele winkel terug kunt vinden. Gedurende het jaar zullen alle producten geleidelijk een nieuwe verpakking krijgen.

Voor de allerkleinste prijsjes
Voor Euro Shopper zijn we op zoek gegaan naar de allerlaagste prijs voor honderden alledaagse boodschappen. Een groot deel van de basisproducten van Euro Shopper kopen we groot in samen met andere Europese supermarkten. Zo lukt het om de kwaliteit te krijgen die u verwacht bij Albert Heijn, voor de aller-allerlaagste prijs.

 
 
Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen Algemene Voorwaarden    Sitemap