AH Kleijnen U bent van harte welkom in onze winkels te Maastricht en Valkenburg.   www.ah.nl
   

Voordelig boodschappen doen
Steeds meer mensen ontdekken dat je ook voor de prijs naar Albert Heijn kunt. Onze verrassend lage prijzen herkent u aan de rode portemonnees: Laagste Actieprijsgarantie, Kleinste Prijs, Voordeelpakken, In Prijs Verlaagd en Blijvend Extra Scherp Geprijsd. In de winkel hoeft u niet lang te zoeken naar al dat voordeel. U herkent het meteen aan de rode kleur.


Laagste Actieprijs garantie


Elke week alle A-merken nergens goedkoper
Elke week zijn alle A-merken in de Bonusfolder nergens goedkoper. Dit garanderen wij met onze Laagste Actieprijsgarantie. Deze garantie geldt op alle A-merkacties uit de AH Bonusfolder met deze portemonnee. Ontdekt u toch dat een van deze aanbiedingen in de actieperiode in de folder van een andere winkel goedkoper is? Dan krijgt u het aankoopbedrag terug en gratis een lekker appeltaartje. Kijk snel welke A-merken deze week in de
Bonus zijn en kom naar de winkel.


Kleinste Prijs


Bij Albert Heijn hebben we ruim 600 Kleinste Prijs artikelen in ons assortiment. Stuk voor stuk alledaagse producten van prima kwaliteit tegen vaste lage prijzen. U herkent ze in de winkel aan het prijskaartje met de tekst Kleinste Prijs. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.Ah voordeelpakkenAltijd minstens 10% voordeel pakken
Voordeel voor het hele gezin. Dat zijn de AH voordeelpakken met altijd minstens 10% korting. Van frisdrank tot wc papier, van groente tot vlees. De Voordeelpakken herkent u bij ons in de winkel aan de rode band met rode portemonnee op de verpakking. Doe er uw voordeel mee.In prijs verlaagdWe blijven kritisch naar de prijzen van ons assortiment kijken. Kan het nog voordeliger? Iedere week verlagen we daarom de prijs van tientallen producten. Niet alleen voor die ene week, maar blijvend. U herkent ze aan het prijskaartje met de rode portemonnee en de tekst 'in prijs verlaagd'. Zo wordt Albert Heijn iedere week weer een beetje voordeliger.

10 soorten groente blijvend extra scherp geprijst


Onze dagelijkse portie vitaminen extra scherp geprijsd
We letten allemaal wat scherper op onze portemonnee. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van onze dagelijkse portie vitaminen. Daarom hebben we tien soorten groente extra scherp geprijsd! En niet tijdelijk, maar blijvend! U herkent ze in de winkel aan het prijskaartje met de tekst Blijvend extra scherp geprijsd.

 
 
Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Gewoon bij Albert Heijn Kleijnen Algemene Voorwaarden    Sitemap